Βραβείο Great Taste 2016!

24 Οκτωβρίου, 2016 by admin - Δεν υπάρχουν Σχόλια

Κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στη Μ. Βρετανία τα Βραβεία Great Taste Awards, τα οποία αποκαλούνται και ως “Όσκαρ της γεύσης” για να υπερτονιστεί η σημασία τους. Πεντακόσιοι κριτές, απαιτητικοί ειδικοί της γεύσης, δοκιμάζουν με “τυφλή” διαδικασία περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να βραβεύσουν εκείνα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πρωτοτυπία τους.

Δύο από τα προϊόντα της σειράς Simply Greek for Wise Greece κατέκτησαν επάξια τα βραβεία Great Taste Award,η Χωριάτικη σαλάτα και Μπουγιουρντί , καθώς και η σάλτσα Ντομάτα θυμάρι..

 

Δες τα σχόλια των κριτών για τα προϊόντα που κέρδισαν:  

Ντομάτα με θυμάρι: Οι κριτές είπαν ότι η γεύση αυτής της σάλτσας, ξυπνάει αναμνήσεις προϊόντων τα οποία φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες σε κουζίνες που βρίσκονται δίπλα στη φύση. Το θυμάρι δίνει έντονο άρωμα και φρεσκάδα ενώ υπάρχει τέλεια ισορροπία με τη φρουτώδη γεύση της ντομάτας. Δοκιμάστε την σε ψωμάκι , σε μπουσκέτα, σε ζυμαρικά, στο πλακί, στο ιμάμ, και όπου μπορείτε να φανταστείτε. Είναι απλά απολαυστική!

Χωριάτικη Σαλάτα:“Μία σάλτσα με πολύ καλή υφή, ιδανική για μακαρόνια. Το συγκεκριμένο προϊόν, συνδυάζει με επιτυχία όλα τα συστατικά της χωριάτικης σαλάτας, με έντονα στοιχεία τομάτας και ελιάς.”

Μπουγιουρντί:“Οι κριτές εκτίμησαν πολύ την έξυπνη ισορροπία γεύσεων σε αυτό το πατέ! Όλα τα συστατικά, “βγαίνουν” σταδιακά στη γεύση ένα προς ένα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους μέσα σε αυτή τη συνταγή, ενώ ταυτόχρονα δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους. Η ύπαρξη της φέτας σε αυτό το προϊόν είναι η πιο εφευρετική ιδέα, αφού προσφέρει την απαραίτητη αλμυρή γεύση, καθώς και την κρεμώδη αίσθηση. Η ποσότητα του τσίλι σε αυτό το προϊόν, ήταν υπολογισμένη με δεξιοτεχνία.