Κάντε τις αγορές σας Online 24/7 ή στείλτε μας στο info@gourmetlife.gr την παραγγελία σας και τις ερωτήσεις σας.

Μέλι Ερείκης – Heather Honey 940g

0 Reviews

Tο μέλι Ερείκης  συγκαταλέγεται στην elite των Ελληνικών μελιών.

Είναι προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, γι’ αυτό και διατίθεται στην Ευρώπη από καταστήματα Υγιεινής Διατροφής. Εξαιρετικό μέλι για παιδιά με αναιμία αλλά και για ηλικιωμένους, λίγο από το μέλι αυτό είναι αρκετό για να ξανανιώσουν κυριολεκτικά.

Το μέλι Ερείκης αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για την τόνωση του οργανισμού . Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν, ότι το μέλι Ερείκης, εμφανίζει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με έμφαση στο ουροποιητικό και το πεπτικό σύστημα.

Το χρώμα του μελιού από Ρείκι είναι κοκκινωπό σαν το κονιάκ. Έχει οσμή και γεύση   χαρακτηριστική που αρέσει ιδιαίτερα σε απαιτητικούς καταναλωτές.

15.00

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Το Χρυσόμελο είναι μια Ελληνική εταιρεία ,η οποία ιδρύθηκε από τους μελισσοκόμους Ταμπάρη Ιωάννη και Νικηφόρου Χρυσοθέμη. Η μελισσοκομική της βάση βρίσκεται στο Πλατύ Μεσσηνίας (Καλαμάτα).Τα μελίσσια μεταφέρονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας κι έτσι παράγει και παρασκευάζει διάφορες ποικιλίες Ελληνικού μελιού, Γύρης Ανθέων και Βασιλικού Πολτού. Με εξαγωγές ήδη στο ενεργητικό της σε πολλές χώρες όπως στην Ιαπωνία, Νέα Υόρκη, Αγγλία, Σουηδία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Σλοβακία, Πολωνία, Κύπρο και Βουλγαρία , αποδεικνύει την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1200 g

Gourmet Life

Εκλεκτές γεύσεις ζωής