Κάντε τις αγορές σας Online 24/7 ή στείλτε μας στο info@gourmetlife.gr την παραγγελία σας και τις ερωτήσεις σας.

Ικαριώτικο Μέλι Ποικίλης Συλλογής 480g “Απόστολος Καρίμαλης”

0 Reviews

Το μοναδικό αυτό μέλι συνδυάζει την ποικιλία του Πεύκου με αυτή των μοναδικών ανθέων της Ικαριακής γης. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό , έχει γίνει ξακουστό διεθνώς για τις ευεργετικές του ιδιότητες που χαρίζουν μακροζωία …Υπάρχει δυνατότητα για παραγγελία κιλού με  τιμή: 16.80

!

9.10

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Ο Απόστολος Καρίμαλης συνεχίζει την παράδοση των τριών αιώνων μελισσοκομίας της Ικαρίας και μας διαθέτει μοναδικό μέλι με εξαιρετική γεύση και υπέροχο άρωμα το οποίο έχει ενεργή αντιμικροβιακή δράση. Η Ικαρία αποτελεί τον απόλυτο γαστρονομικό τουριστικό προορισμό! Το μέλι της Ικαρίας είναι από τα καλύτερα σε ποιότητα στην Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι το μέλι ποικίλης.

Το μέλι ποικίλης συλλογής είναι ένα φυσικό μέλι , ανεπεξέργαστο , στο οποίο τίποτα δεν προστίθεται ή αφαιρείται. Είναι αυτό που παράγουν οι μέλισσες στην κυψέλη. Είναι έτοιμο για κατανάλωση αφού έχει εξαχθεί και έχει περάσει από ένα λεπτό φίλτρο για να απομακρυνθούν τα ξένα σωματίδια που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο μέλι από τη διαδικασία του τρύγου. Μονοποικιλιακό ,μη ομογενοποιημένο ,από την κυψέλη στο βάζο και όχι ανακάτωμα πολλών μελιών με προσθήκη άλλων στοιχείων. Το μοναδικό αυτό μέλι συνδυάζει την ποικιλία του Πεύκου με αυτή των μοναδικών ανθέων της Ικαριακής γης. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό , έχει γίνει ξακουστό διεθνώς για τις ευεργετικές του ιδιότητες που χαρίζουν μακροζωία .

Ikarian Honey Various Collection 480g “Apostolis Karimalis”

0 Reviews

Various collection honey from the Ikaria island.
A source of multinutrients valuable for a healthy immune system.

 

9.10

Σε απόθεμα

Περιγραφή

The producer of this unique honey, Mr. Karimalis Apostle, continues a tradition of threecenturies in beekeeping on the island of Ikaria, with passion and professionalism.

Ikaria island is a famous gastronomical tourist attraction.

Ikaria’s honey is famous for its quality and special taste through Greece. This particular honey is collected from various flowers as well as pine trees of Ikaria throughout the year.  It’s a guaranteed one variety honey and not the mixture of many. It’s a natural product without any addings or preservatives. It’s ready for consumption after a filtering procedure which allows the removal of any particles that may exist during harvest. It consists of minerals and micronutrients valuable for a healthy immune system. Honey is known for its sedative, astringent, antiseptic and anti-inflammatory properties.

 

 

Gourmet Life

Εκλεκτές γεύσεις ζωής