Κάντε τις αγορές σας Online 24/7 ή στείλτε μας στο info@gourmetlife.gr την παραγγελία σας και τις ερωτήσεις σας.

Πολυτελή Συσκευασία Δώρου Με Premium Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml

0 Reviews

Πολυβραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο απο τις Μυκήνες , σε μια καλαίσθητη συσκευασία αντίγραφο επιγραφής της Γραμμικής Β’και αναπαράσταση της “Πύλης των Λεόντων”.. Γεύση Ελλάδας, αισθητική και ιστορία σ’ ένα μπουκάλι…

Φιάλη απλή και απέριττη σε χρώμα πράσινο, ασπίδα προστασίας, περιλαμβάνει και συμπλήρωμα αζώτου ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του χυμού της ελιάς, καθώς και τα οργανοληπτικά και χημικά του συστατικά. Έκλεισε μέσα της τις μυρωδιές και την ποιότητα της Κορωνέικης ελιάς.!

21.30

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η εταιρία E-LA-WON καλλιεργεί και τυποποιεί εξαιρετικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο “όπως παλιά”,με απλό ανεπιτήδευτο τρόπο , χωρίς προσθήκες και προσμείξεις, όλα αγνά και συνάμα σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές που προσβλέπουν στην διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την αειφορία. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της E-LA-WON είναι κορωνέικης ποικιλίας με πλούσια φρουτώδη αρώματα φύλλων ντομάτας και ανθού λεμονιάς. Στο στόμα αφήνει λεπτή και πικάντικη γεύση αμυγδάλου, με ελαφρά πικρή γεύση αγουρέλαιου. Έχει χαμηλή οξύτητα και λαμπερό πράσινο χρώμα, δηλωτικό της πλούσιας πυκνότητας σε θρεπτικά συστατικά και επεξεργασίας σε ήπιες συνθήκες.

Το ελαιόλαδο E-LA-WON έχει θαυμάσιες οργανοληπτικές ιδιότητες και υψηλή ποσότητα σε πολυφαινόλες, ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη, που συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες. Μελέτες πιστοποιούν ότι η Κορωνέικη ποικιλία είναι η πλουσιότερη ποικιλία ελαιόδενδρων σε πολυφαινόλες.

Η τυποποίηση γίνεται σε χώρο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Εφαρμόζει τους κανόνες και πληρεί τις προϋποθέσεις ISO 22000:2005 και τήρεί αυστηρά τις συνθήκες υγιεινής που διασφαλίζουν στο ακέραιο όλα τα ποιοτικά στοιχεία του προϊόντος.

Με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της όπως :

Great Taste Award 2016 στο Λονδίνο Χρυσό βραβείο για δύο προιοντα.

TERRAOLIVO 2016 Χρυσό Βραβείο Ελαιόλαδου στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Ισραήλ.

Olive Japan 2015 Αργυρό μετάλλιο σον διεθνή διαγωνισμό στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Χρυσό βραβείο συσκευασίας και Έπαινος συνολικής εικόνας στον διεθνή διαγωνισμό εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου , 7η Ελαιοτεχνία 2015.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 800 g

Gourmet Life

Εκλεκτές γεύσεις ζωής