Τρόποι Αποστολής σε όλη την Ελλάδα:

Παράδοση προϊόντων στον χώρο σας

1.1 Παράδοση προϊόντων στον χώρο σας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στον ιστοτοπό μας και την επιβεβαίωση του τρόπου πληρωμής η Gourmet life θα εκτελέσει την παραγγελιά σας αμέσως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η αποστολή γίνεται με την SPEEDEX courier την πλέων αξιόπιστη και πιστοποιημένη για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

α) οι παραδόσεις γίνονται:

 • την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Αττικής
 • εντός δύο εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα
 • εντός τριών εργάσιμων ημερών στα νησιά κ” δυσπρόσιτες περιοχές

β) το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα , βάση του βάρους και της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.

Συγκεκριμένα:

 • Για παραδόσεις εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 2,90€ για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 2 kg. Υπάρχει χρέωση 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 3,60€ για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 2 kg. Υπάρχει χρέωση 1,20€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Για παραδόσεις σε Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές το κόστος είναι 5,00€
 • Η κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2,70€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών SPEEDEX πατήστε εδώ

γ) Επισημαίνεται ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνον εντός εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή πλην αργίες ) μεταξύ (9:00 – 16:00) τοπική ώρα και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης τους από την καταχώρηση της παραγγελίας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

* Όλες μας οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

δ) Η εταιρία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας , καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχερά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχο της. Η εταιρία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ΄άρθρο 524ΑΚ. Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας μεταφορών οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τις χρεώσεις αποστολής και οι οποίες δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Η Gourmet life δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν μεταβολή των τιμών.

Υπαναχώρηση

1.2 Υπαναχώρηση

α) Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Ωστόσο, εάν λάβετε ελαττωματικό προϊόν ή εάν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

β) Όσοι χρήστες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας ως καταναλωτές δύνανται να προβαίνουν σε υπαναχώρηση από την αγοραπωλησία εντός 10 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας τους με την αποστολή (εντός της ανωτέρω προθεσμίας) της φόρμας υπαναχώρησης ή άλλως με αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης μαζί με το προϊόν υπό τον όρο ότι στην περίπτωση αυτή αμφότερα (προϊόν και δήλωση) θα παραληφθούν από την Εταιρεία εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

γ) Δεδομένου ότι ανάμεσα τα προϊόντα μας συγκαταλέγονται και προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή που λήγουν σύντομα, ή που είναι ευπαθή και άρα ευαίσθητα προϊόντα σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα αυτά εξαιρούνται ρητώς εκ του νόμου από το δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης.

δ) Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε το κατάστημα δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα Gourmetlife

 • Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
  Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
 • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Συγκεκριμένα:
Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να στείλετε το προϊόν στην Gourmetlife, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό/ποιοτικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Ενδεικτικές τιμές κόστους μεταφορικών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
1. Εντός Πόλης
Αποστολές βάρους έως 2 κιλά 2.90 €
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,10 €
2. Από Πόλη σε Πόλη
Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά 3,60 €
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,20 €
Αποστολές προς Νησιωτική 1 Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά 3,60 €
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,30 €
3. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Προσαυξήσεις)
Υπηρεσία Αντικαταβολής 2,70 €
Προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας 2 5.00 €

 


 

Τρόποι Πληρωμής:

Πληρώστε εύκολα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • με πιστωτική κάρτα (μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς) . Για την ολοκλήρωση των αγορών σας με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η Εταιρεία εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας.
 • με Paypal Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω Paypal με τους εξής τρόπους:
  -Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές ή χρεωστικές σας κάρτες (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS), χωρίς να απαιτείται η εγγραφή σας στο Paypal,
  -Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Paypal.
 • με αντικαταβολή Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν μέσω αντικαταβολής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας (SPEEDEX , ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) που θα σας παραδώσει τα προϊόντα.
 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσής σας στο e-mail μας info@gourmetlife.gr , και θα μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας νωρίτερα, χωρίς να περιμένουμε την επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Τράπεζα (χρειάζονται 1 – 2 εργάσιμες).

Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 6045 1375 29705
ΙΒΑΝ: GR2601710450006045137529705

 


 

Πολιτική Δωρεάν Αποστολής

Προϋποθέσεις για δωρεάν μεταφορικά

Προκειμένου να ισχύει δωρεάν αποστολή, θα πρέπει το συνολικό ποσό της παραγγελίας να φτάσει το όριο ποσού για δωρεάν αποστολή, (ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής ή εξαργύρωσης) και βάρος που δεν υπερβάινει το οριζόμενο.

 • Δωρεάν Αποστολή για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των €39 και βάρος που δεν υπερβάινει τα 2kg.
 • Δωρεάν Αποστολή για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των €100 και βάρος που δεν υπερβάινει τα 4kg.
 • Για αποστολές σε δυσπρόσιτες /νησιά , θα υπολογίζεται έξτρα χρέωση βάσει ογκομετρικού βάρους όπως και της διεύθυνσης παράδοσης όπως αυτές ορίζονται από την SPEEDEX Courier.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν έως 31/12/2015

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι από μια έως τρεις ημέρες ανάλογα την περιοχή.
Τις χρεώσεις μεταφορικών βάσει ογκομετρικού βάρους μπορείτε να τις δείτε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο καλάθι αγορών είτε στο checkout, καταχωρώντας τα στοιχεία της διεύθυνσής σας.

 


 

Προσωπικά Δεδομένα

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Gourmet life σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Μετά από αίτησή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται ούτε χρησιμοποιούνται από κανέναν.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της Gourmet life και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της www. Gourmetlife.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Gourmetlife λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.Gourmetlife.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.Gourmetlife.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.